Kategorier
Bygg

Flyttbar ställning

Har ni ett mysigt projekt i sommar? Hela familjen ska hjälpa till att slipa och måla om hela fasaden. Eller har ni tagit er vatten över huvudet? Det är bara att vänta och se vilket av dem det är.

Ett hus kan verkligen få en helt ny look och se nästan nytt ut med lite vårdnad på fasaden. Som en ny färg, bort med den gamla slitna och på med ny. Såklart är det kanske lite svårare än att bara göra. Beroende på vad man har för utgångsläge behöver man göra olika mycket. Dessutom blir det i längden ett väldigt tungt och jobbigt jobb. För sin egen skull bör man ta hjälp av en professionell målare, men om man inte gör det bör man iallafall ha rätt redskap. Som en rullställning. När man ska fixa med fasaden står man på olika ställen ganska ofta.

Enklaste sättet

Att sätta upp en byggställning för varenda gång man ska byta ställe är kanske inte så frestande. Att istället ha en ställning på hjul är betydligt mycket enklare och dessutom går det snabbare. Så utöver att ha rätt penslar, färg och det som krävs i förarbete, bör man även investera i en rullställning. Det positiva är att man kan både köpa rullställning och hyra den. Ska man använda den väldigt ofta är det billigare i längden att köpa sin egen. Med hjälp av rullställningen står ni säkert även från en högre höjd, ni kan arbeta i lugn och ro och arbeta. Dessutom flyttar ni den enkelt själva.