Om oss

Vad vill du veta mer om? Vi älskar nyfikna människor och vi är av den enkla åsikten att ny kunskap ger livet mer näring. Vi vill bidra till detta genom den här sidan. Om vi hittar någonting som vi själva vill veta mer om så tar vi reda på det – och lägger ut den fakta vi hittar här på sidan. Det innebär att du kan besöka oss och alltid stilla den nyfikenhet du har – om allt mellan himmel och jord.

Träning är något som vi alltid haft ett stort intresse för. Hur kan det komma sig att vissa människor får bäst resultat av en viss typ av träning medan andra måste göra någonting helt annat för att få effekt? Hur kan träningen göras med allmängiltig igen? Vi upplever att många idag rör sig för lite. I många fall så sitter man hela dagarna på jobbet och fortsätter denna position då man väl kommer hem igen. Det är farligt: våra kroppar är byggda för rörelse. Vi vill gå igenom några träningsformer som kan inspirera dig.

Vi kommer även i övrigt att trycka mycket på hälsa och välmående. Stressreducering, rätt kost – vikten av ett rikt socialt liv. Vi vill ge råd om hur du kan må bättre och hur du ska kunna pressa in allt detta i ditt livspussel. Kan exempelvis hemstädning skapa mer utrymme till annat?

En annan sak som vi vill titta närmare på handlar om renoveringar och byggfrågor. Vad får man göra själv vid en badrumsrenovering? När behöver man bygglov? Hur fungerar egentligen ett Attefallshus och när behöver man anlita en elektriker?

Kort sagt: Vi skriver om allt mellan himmel och jord. Du ska alltid kunna komma till den här sidan och få en liten aha-upplevelse. Det är målet!