Kategorier
Catering

Cateringfirma som erbjuder det lilla extra

Visst hade det väl varit skönt om den cateringfirma som ni ska anlita också kunde ta hand om underhållningen och allt runt omkring? Inte ett problem i Uppsala.

Ska ni anordna en tillställning i Uppsala? Kanske det är student, bröllop eller företagslunch? Oavsett om det gäller en viktig jobbfrukost med klienterna som kommer att avgöra er framtid, eller om det gäller att fira livet och allt som det innebär, så kan ni anlita catering i Uppsala. Det är så skönt att kunna lägga över ansvaret på någon annan.

Stora och små sällskap är varmt välkomna att anlita catering. Har ni egna önskemål om hur en festplats ska dekoreras, eller känner ni att det är för mycket att servera maten själva? Beskriv era idéer till en erfaren cateringfirma så kommer ni att få en riktigt lyckad bjudning, precis så som ni har tänkt er.

Cateringfirma med helt rätt meny

Såklart, när man anlitar en cateringfirma, så räcker det ju inte att bara servera lite torrt bröd och förvänta att gästerna ska vara nöjda. Nej, med en cateringfirma med på tåget så är det viktigt att ni som kunder får uppleva det där lilla extra. Vad sägs om en lyxig räksallad till lunch? Eller varför inte slå till med en stor smörgåstårta?

Börja gärna med snittar och förrätter för en extra lyxig start. När det gäller lite kraftigare matstunder så finns det många olika alternativ. Kanske ni är sugna på en buffé, med västerbottenostpaj eller örtbakad laxfilé. Det där lilla extra helt enkelt. Sedan finns det såklart à la carte både för lunch och middag.